Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM)

Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM)
Iklan Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) - Universiti Teknologi Malaysia (UTM) merupakan sebuah universiti di Malaysia. Namanya ditukar daripada Institut Teknologi Kebangsaan kepada Universiti Teknologi Malaysia pada 1 April 1975. Walau bagaimanapun, UTM sebenarnya mencapai taraf universiti 3 tahun lebih awal iaitu pada 14 Mac 1972. UTM amat terkenal dalam bidang kejuruteraan baik didalam mahupun diluar negara. UTM terpilih sebagai universiti penyelidikan keempat (selepas UM, UKM, UPM; USM menjadi Universiti Apex pada 2008) di Malaysia pada 2010.
Iklan Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) - Kampus utama UTM ialah di Skudai, Johor seluas 1222 hektar, manakala kampus cawangannya di Kuala Lumpur pula adalah seluas 18 hektar. UTM mempunyai 13 buah fakulti dan 17 buah kolej kediaman di kampus Skudai. Kebanyakan pelajar tinggal di dalam kampus.

Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Mengedepankan inovasi dan fokus untuk menghasilkan lulusan berbasis Universitas Riset. UTM terletak di Kuala Lumpur, ibu Kota negara Malaysia dan Johor Bahru, bandar selatan di Iskandar Malaysia, yang merupakan koridor ekonomi yang cergas di selatan Semenanjung Malaysia.

Universiti Teknologi Malaysia (UTM) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitas pendidikan di Malaysia, Universiti Teknologi Malaysia (UTM) mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Universiti Teknologi Malaysia (UTM) mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2017.


Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini bulan Jun 2017 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Universiti Teknologi Malaysia (UTM) di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG


Pada hari ini bulan Jun 2017 Universiti Teknologi Malaysia (UTM) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Bulan Jun 2017 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :


Iklan Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM)Peluang Kerjaya :


1. PEMANDU KENDERAAN GRED H11

2. PENOLONG JURUTERA (J29)
   
3. PENOLONG PEGAWAI SENIBINA (J29)

4. PENGAWAL KESELAMATAN (KP11)

5. PEMBANTU TADBIR (P/O) (NA19)

6. PEGAWAI PENYELIDIK (QA41)

7. PEMBANTU PUSTAKAWAN (SA19)

8. PENOLONG PEGAWAI BELIA DAN SUKAN (SA29)

9. PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN GRED U11

10. PEMBANTU PEMBEDAHAN PERGIGIAN (UA17)

11. JURUTEKNOLOGI MAK. PERUBATAN (UA29)

12. PEGAWAI FARMASI (UF41)
Catatan :
  • Iklan Jobs 2017 Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Tarikh tutup : 06 Jun 2017Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) ?Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Jun 2017 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Terkini Universiti Teknologi Malaysia, Silakan mengemukakan Permohonan via ONLINE ke alamat link pada laman sesawang dibawah ini :

via Jawatanter

0 Komentar untuk "Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM)"

Back To Top